Kersttoernooi budo in Hulshorst geslaagd

23 december 2016 om 16:00 Sport

HULSHORST - Sendra Foppen is winnaar geworden van het eerste kersttoernooi van de budoclub Hulshorst, onderdeel van de Buurtvereniging Hulshorst.

De afdeling budo is actief sinds oktober en verbond aan het kersttoernooi tevens de eerste examens voor de witte band voor zowel jeugd, junioren als senioren.

In de finale van het kersttoernooi won Sendra Foppen van Ninah Westerink. De derde plek werd gedeeld door Ralph Westerink en Djaël Bouw. In eerste instantie werd gestreden in twee poules, gevolgd door de halve finale en finale. Voor de eerste vier was er een bekertje, de overige deelnemers kregen een medaille. Naast de oorkonde voor het slagen.

Vooral bij de senioren kan budo nog wel meer deelnemers herbergen. Getraind wordt door hen op de maandagavond van 19 tot 20 uur. Aansluitend kan er vanaf 9 januari een training b-kick worden gevolgd. Dat heeft tot doel de algehele conditie te bevorderen. Opzet is tevens op de woensdagmorgen activiteiten te gaan ontwikkelen waarbij het eerste uur wordt gewerkt aan de algehele conditie en in het tweede uur aan de training van buik, billen en spieren. De trainingen worden gegeven door een bevoegd docent. Getracht wordt de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden.

Voor meer informatie kan een mail worden gestuurd aan: budohulshorst@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie