Jubilarissen bij de tennisclub De Wiltsangh


De vijf jubilarissen (25 of 40 jaar lid) van NTC De Wiltsangh met de bloemen en een fles wijn op de tennnisbanen.
De vijf jubilarissen (25 of 40 jaar lid) van NTC De Wiltsangh met de bloemen en een fles wijn op de tennnisbanen. (Foto: Dick Baas)

Jubilarissen bij de tennisclub De Wiltsangh

  Sport

De een is 74 jaar oud, de ander is 47 jaar. Overeenkomst? Ze zijn allebei veertig jaar lid van de Nunspeetse Tennisclub De Wiltsangh. Irene van Lobberegt en Sander Joosse werden gehuldigd omdat zij veertig jaar lid van de vereniging waren. Drie andere leden waren 25 jaar lid.

NUNSPEET - Voor het derde opeenvolgende jaar zette het bestuur van NTC De Wiltsangh tennissers die 25 of 40 jaar lid van de vereniging zijn in het zonnetje. Koffie of thee met gebak, een bos bloemen of een fles wijn en onder genot van drankje herinneringen ophalen.

Irene van Lobberegt is pas gaan tennissen nadat haar kinderen al lang tennisten. Ze doet het nog steeds met heel veel plezier. Tennissen is een sport die tot op hoge leeftijd gedaan kan worden. De NTC De Wiltsangh heeft leden van in de tachtig. Dat betekent dat de 47-jarige Sander Joosse nog een poosje vooruit kan. Als zevenjarig jochie begon hij al met tennissen. En dat doet hij nog steeds. tot voor kort ook actief in het bestuur van de vereniging.

Wim-Jan Biegnolé, Dick Hardeman en Herman Veerman zijn alle drie 25 jaar lid van de vereniging en slaan nog actief een balletje. Met 380 leden, zeven banen en een tennishal zijn er mogelijkheden genoeg om te spelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden