Allard draagt de sleutelbos van het clubhuis over aan Mark
Allard draagt de sleutelbos van het clubhuis over aan Mark anoniem

Mixed Hockeyclub Nunspeet krijgt een nieuw bestuur

Sport Deel je nieuws

Na 9 jaar voorzitterschap, is het tijd om het stokje over te dragen

Allard van Gulik kijkt terug op een mooie periode. Vooral de betrokkenheid, de gezelligheid en sportiviteit op de wedstrijddagen hebben veel energie opgeleverd. Een nieuwe grasmat en een ledenaantal van 250 waren mooie hoogtepunten voor Allard. De laatste 2 jaren waren pittige jaren waarbij door corona veel wedstrijden niet door konden gaan en de hele samenleving zich moest aanpassen aan de beperkingen van corona. Dat was ook voelbaar op het veld. Allard geniet van de groei en bloei die bij de vereniging weer plaatsvindt  en vooral op de wedstrijddagen spat de energie er weer vanaf. Samen met Frank Wiegmans en Mark Vlasman neemt Allard afscheid.  Is afscheid dan echt afscheid….  Nee! Zeker niet. Wij gaan ervan genieten om de komende tijd lekker dingen voor de club te kunnen DOEN!

Mark Bonenkamp neemt het stokje van voorzitterschap over.

Mark hockeyt al sinds 1982 bij de hockeyclub Nunspeet. Eerst in het Weiland bij familie v.d. Werff, later aan de Schoolweg wat een geweldige plek was zo midden in het centrum en later op de huidige locatie. In het verleden heeft Mark ook in het bestuur van de vereniging deelgenomen.  Nu jaren later blijft de passie voor hockey door de aderen stromen en gunt Mark het iedereen om mee te kunnen doen op de vereniging. Zijn ondernemerschap en ervaring met bestuur en met de sport zelf zijn een goede combinatie om de vereniging een mooie stap voorwaarts te brengen. 

Het bestuur

Mark gaat vanaf dit moment starten met een compleet bestuur, samen met Erik Hoogenraad, Sander den Boon, Annelies van Dijk, Luc van Emst en Alieke Beukers

Hockey iets voor jou?

Wil je zelf ook meedoen, dan kan je je aanmelden via info@hockeyclubnunspeet.nl. Je kan 3 keer gratis meedoen en materialen zijn bij ons te leen. 

Is sporten financieel niet haalbaar voor jou en je gezin, dan willen we je attenderen op de mogelijkheden van het jeugdsportfonds van de gemeente Nunspeet. 

22 april doet de hockeyvereniging mee aan de Koningsspelen.

2 mei organiseert Nunspeet Beweegt tussen 10-12 uur een Stuif es In op het Hockeyveld. Een vakantie activiteit voor de jeugd van 4 tot 12 jaar. 

Op 13 en 20 mei en 3 en 10 juni staan hockeyclinics voor scholen gepland. Aanmelding door scholen kan via Nunspeet beweegt. Ook scholen uit andere plaatsen zoals bijvoorbeeld ‘t Harde en Elburg zijn welkom. 

Meer informatie op facebook en instagram ‘mixedhockeyclubnunspeet’.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48