Buitenbad
Buitenbad Bosbad Putten

Bosbad Putten: buitenbad open, speldag op 5 mei

Sport Deel je nieuws

PUTTEN – Subtropisch Bosbad Putten opent op maandag 25 april het zomerseizoen: vanaf deze dag zijn de buitenbaden en de ligweide weer geopend. Op donderdag 5 mei staat er een event gepland: dan is er een feestelijke Speldag.

Wie in het zomerseizoen een dagje Bosbad Putten wil doen, heeft keuze uit enkele tijdblokken. Van maandag tot en met vrijdag kan men een dagticket (9.00 t/m 17.00 uur) of een avondticket (18.00 – 22.00 uur, op vrijdag 21.00 uur) kopen. Op zaterdag en zondag zijn er alleen dagtickets (9.00 t/m 17.00 uur). De 100 meter lange wildwaterbaan gaat dagelijks om 11.00 uur open. Bosbad Putten adviseert om online tickets te kopen via de website. Met een online gekocht kaartje heeft een bezoeker gegarandeerd toegang. Wordt het op piekdagen te druk, dan bestaat de kans dat het zwembad alleen nog mensen met een online kaartje toelaat. De kassa sluit dan.

5 mei: speldag

Op Bevrijdingsdag is er voor alle kinderen een speldag. Dan zijn van 9.00 tot 17.00 uur alle baden geopend en draait de Wildwaterbaan op volle toeren. Er worden ook spelletjes georganiseerd en er staan springkussens op de ligweide. De entree bedraagt deze dag € 6,50 en kaartjes zijn online verkrijgbaar via de website: www.bosbadputten.nl.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 8 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 9 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 9 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48