Gratis online trainingen
Gratis online trainingen PVO Oost-Nederland

Gratis online training Cybercrime voor ondernemers Nunspeet

Sport Deel je nieuws

Donderdag 16 juni a.s. kunnen ondernemers uit Nunspeet opnieuw deelnemen aan een gratis online training Cybercrime. Deze training wordt aangeboden door Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland, maar is ook beschikbaar voor ondernemers in Gelderland en Overijssel via Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. De training Cybercrime wordt gegeven via Zoom, aanvang 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de site van RPCNH: https://bit.ly/34X1Tsi.

De online training Cybercrime duurt ongeveer één uur. De ondernemer wordt meegenomen in de werkwijze van een ‘ethisch’ hacker aan de hand van praktijkvoorbeelden. In de training komt aan bod wat momenteel actueel is op het gebied van cybercrime en cybersecurity. De experts geven bovendien een kijk in de toekomst. De training heeft ook een superpraktisch en handig onderdeel: we controleren of uw eigen gegevens al zijn gelekt.

De belangrijkste doelstelling is dat de ondernemer tips krijgt hoe online weerbaarheid kan worden versterkt om een hack te voorkomen. Naast het informatieve gedeelte is er ook tijd en ruimte om vragen te stellen. Deelname is gratis. De training van 16 juni is de laatste voor de zomervakantie, de eerstvolgende training Cybercrime van RPCNH/PVO Oost-Nederland is vastgesteld op 6 september.

Regionaal Platform Veilig Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland is onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van RPCNH heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen. PVO Oost-Nederland heeft daarnaast instructiefilmpjes over veel voorkomende vormen van cybercrime: https://bit.ly/3gNU8YA.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 8 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 9 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 10 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48