Ondersteuning lokale ondernemers in actieweek RTV Nunspeet

Ondersteuning lokale ondernemers in actieweek RTV Nunspeet

  Zakelijk

NUNSPEET - Om de lokale ondernemers te steunen begint RTV Nunspeet op zaterdag 27 februari om 12.00 uur onder de naam 'SOS Nunspeet' een actieweek. Er zijn liveprogramma's met muziek, informatie en er is aandacht voor de spontane acties in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

De opbrengst van de actieweek wordt gestort in een fonds, waaruit noodlijdende ondernemers financieel geholpen kunnen worden. Tijdens de live-uitzending komen ondernemers en anderen aan het woord om te de luisteraars uit te leggen wat de coronacrisis voor hen betekent.

Er zijn diverse acties vanuit ondernemers. Ook is er een veiling waarop geboden kan worden op bijvoorbeeld een elektrische fiets, een leren hoekbank, een jaar lang naar de kapper voor mannen en vrouwen, 100 bollen ijs voor één persoon (tegoedbonnen), schilderijen van Daphne van Beuningen, een dinercheque, Esther Poorter vanuit Hulshorst verkoopt soep waarvan een deel naar de actie gaat en nog veel meer.
Op www.sosnunspeet.nl is meer informatie te vinden over de actieweek.

SOS Nunspeet is een initiatief van ondernemersverenigingen Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club, Nunspeet, Rotary Club Nunspeet, Tafelronde 156 Nunspeet, Nunspeet uit de Kunst en RTV Nunspeet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden