<p>Het keukenteam van 'Oma Jet &amp; tante Mina': v.l.n.r.&nbsp; Michiel (eigenaar), Erwin (chefkok) en Barrie (chefkok)</p>

Het keukenteam van 'Oma Jet & tante Mina': v.l.n.r.  Michiel (eigenaar), Erwin (chefkok) en Barrie (chefkok)

(Foto: Jet & Mina)

ZAKENNIEUWS

  Zakelijk

Smakelijke actie Oma Jet
& tante Mina

NUNSPEET - Oma Jet & tante Mina maakt verse maaltijden die bezorgd worden aan huis, in Nunspeet en de directe omgeving. De huidige trend van ‘koop lokaal’ sluit naadloos aan bij de werkwijze van Jet & Mina. Als Nunspeets bedrijf met een betrokken team, wordt er namelijk kleinschalig en ambachtelijk gewerkt met verse ingrediënten die worden ingekocht in de eigen regio. De bereiding is in handen bij ervaren restaurantkoks. Geen fabriekseten, maar met zorg en liefde bereide gerechten. De kwaliteit gewaarborgd door onder andere gekoeld transport en het Keurmerk voor Voedselveiligheid.

Het team van Oma Jet & tante Mina is sinds 1997 actief met de bereiding van verse maaltijden. Samen hebben de koks meer dan 100 jaar ervaring. Er wordt dan ook ouderwets lekker gekookt, zonder kunstmatige toevoegingen. Zoals oma en tante dat deden. Met gezonde ingrediënten uit de regio. Zoals biologisch rundvlees, 2-ster beter leven kip, verse vis van Urk, boerenkaas, groenten uit de polder en tal van andere smaakmakers. Naast oude en vertrouwde gerechten staan er ook moderne en internationale maaltijden op het menu.

De maaltijden worden vooral gebruikt door drukke gezinnen, tweeverdieners, singles in alle leeftijden en ook door senioren. Vooral deze laatsten stellen de vriendelijke service en prettige communicatie erg op prijs. Oma Jet en tante Mina willen dan ook niet alleen een goed gerecht bezorgen. Maar ook meteen tijd en aandacht geven. Zeker in deze tijd is duidelijk geworden dat goed eten in combinatie met omkijken naar elkaar bijdraagt aan een beter en gezonder leven. Om die aandacht voor elkaar concreet te maken is er een aantrekkelijke actie. Wie nu een proefpakket van drie maaltijden voor 10 euro besteld kan een gratis maaltijd laten bezorgen bij een vriend, kennis, familielid of buurtgenoot die wel wat lekkere aandacht kan gebruiken.

De gerechten kunnen los besteld worden, als maaltijdpakket en ook in abonnementsvorm. Er is elke week keuze uit veertien verschillende gerechten in een small, medium of large portie. Er wordt standaard zout beperkt gekookt, maar wel met veel smaak. Ook is er voldoende keuze als men bijvoorbeeld vegetarisch, gluten- of lactosevrij wil eten. De gerechten worden koelvers geleverd en die zijn eenvoudig zelf thuis warm maken. Uiteraard bevat elke maaltijd voldoende verse groenten. Het menu is compleet maken met verse soepen, fruit en desserts.
Op www.jetenmina.nl is meer informatie te vinden, maar bellen kan ook: tel. 0341-217176.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden