<p>Marcel van 't Hul (l.), voorzitter van de Business Club NV en wethouder Henk Wessel van Elburg.</p>

Marcel van 't Hul (l.), voorzitter van de Business Club NV en wethouder Henk Wessel van Elburg.

(Foto: Studio Lusin)

Nieuw kantoor-concept Business Club geopend

  Zakelijk

t HARDE - Het nieuwe kantoor-concept van de Business Club NV, de Enterprise, is 7 juli officieel geopend door wethouder Henk Wessel. Marcel van ‘t Hul: ”Het plan voor een eigen kantoor hadden we al langer, maar in  het najaar van 2020 hebben we de stap genomen om hier mee aan de slag te gaan. Wilfred Pinkster wilde graag meedenken met zijn pand in ‘t Harde en vanaf 1 januari konden we hier al starten.”

Met een aantal vaste kantoorruimtes en enkele flexplekken voor ondernemers die niet de hele dag op kantoor zitten, bleek er al snel behoefte te zijn aan werkruimte. Patrick Visch: “We zijn eigenlijk tegen de stroom in gegaan. Waar thuiswerken het afgelopen jaar de trend werd, zijn wij juist met een kantoor gestart. Voor ondernemers is het fijn om elkaar te zien en te kunnen sparren. Een aantal ondernemers is al met ons mee verhuisd.”

Het kantoor aan de Koekoeksweg is de ontmoetingsplek waar ondernemers hun afspraken kunnen plannen, vergaderruimte kunnen huren en hun vaste werkplek kunnen huren. Er is nog in de Business Club Enterprise. Meer info:

businessclubnv.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden