Logo nunspeethuisaanhuis.nl


Carla en Arnold in de compleet vernieuwde mode- en sportzaak, die vanaf vrijdag 1 december weer open is. Eigen foto
Carla en Arnold in de compleet vernieuwde mode- en sportzaak, die vanaf vrijdag 1 december weer open is. Eigen foto

Open weekend nieuwe Meijers & Intersport

  Zakelijk

Nunspeet - Eigentijds, stoer, transparant, veel beleving en veel sfeer. Bij Meijers & Intersport aan de Dorpsstraat 42-44 in Nunspeet niet alleen de voorgevel ingrijpend gewijzigd, ook het interieur heeft een totale metamorfose ondergaan.

"De zaak is verbouwd van vloer tot aan plafond. Ieder schroefje is los geweest", vertelt Arnold den Dikken, die samen met zijn vrouw Carla den Dikken-Meijers eigenaar is van de mode- en sportzaak.

De zaak was aan een verbouwing toe. De gevel liet niet zien hoeveel winkelruimte erachter zit. Ook de Intersportafdeling was niet zichtbaar voor het winkelend publiek. "Wij lopen met dit plan al jaren te stoeien en vonden het nu tijd om flitsend richting de toekomst te gaan met de grootste verbouwing ooit in de Meijers historie." En zo werd er een compleet nieuwe voorgevel voor het pand gezet en werden de beide afdelingen grondig aangepakt.

De mode afdeling biedt een stoer en eigentijds uiterlijk met heel veel beleving en een geweldige sfeer, waar uiteraard de bar, een oude auto, een biljart en goede muziek aan bijdragen. De collectie wordt steeds weer aangepast. "De laatste jaren zijn wij constant bezig geweest om onze collectie te veranderen met de mode mee. Nieuwe merken zoals Levi's, PME en bijvoorbeeld Superdry zijn daar mooie voorbeelden van."

De Intersport afdeling is volgens het nieuwste concept van Intersport ingericht waarbij Nunspeet de derde winkel in Nederland is die deze metamorfose heeft ondergaan. Ook daar veel beleving en specialisme per sport, met name gefocust op voetbal, running en sportstyle.

De vernieuwde Meijers & Intersport is vanaf vrijdag 1 december open. Tijdens het openingsweekend wordt de klant onthaald met koffie, is er een DJ aanwezig en is er natuurlijk heel veel sfeer! Kortom, een kijkje in de compleet gerenoveerde zaak is zeker de moeite waard!

Meer berichten
Shopbox