Lokale VVD formeert Kernteam Nunspeet

Lokale VVD formeert Kernteam Nunspeet

  Zonder foto

NUNSPEET - Gemeenteraadslid Jeroen Snaterse heeft zijn lidmaatschap van de VVD opgezegd. Zijn raadszetel in Nunspeet geeft hij niet terug, want hij gaat op persoonlijke titel verder in de raad. Daarmee is de VVD tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 niet in de gemeenteraad van Nunspeet vertegenwoordigd.

De VVD Nunspeet bedankt Jeroen Snaterse voor zijn werk en inzet en wenst hem succes bij zijn verdere raadswerk. De brede VVD steunfractie waarop Jeroen Snaterse sinds 2018 kon rekenen heeft zich inmiddels getransformeerd in het VVD Kernteam Nunspeet. Nu de VVD tijdelijk haar stem in de gemeenteraad van Nunspeet kwijt is, zal het Kernteam haar politieke standpunten op vraagstukken via de media kenbaar blijven maken. Het Kernteam is begonnen met plannen maken om de VVD over vijftien maanden weer versterkt terug te brengen in de gemeenteraad van Nunspeet.

Het Bestuur van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe, waartoe ook Harderwijk, Ermelo en Putten behoren, ondersteunt de initiatieven en actiebereidheid van het VVD Kernteam Nunspeet.

Het VVD Kernteam Nunspeet bestaat uit Clina van Malkenhorst, (woordvoerster) Luc van Emst, Alfred Landmeter, Theo ten Wolde, Marlies Bootsma, Koos en Marianne Frijlink.

Liberalen die zich willen aansluiten bij het VVD Kernteam Nunspeet zijn van harte welkom. Aanmelden kan bijClina van Malkenhorst: clinat@planet.nl of tel. 06-14250117.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden