Buurtvereniging Hulshorst presenteert jaarprogramma

Buurtvereniging Hulshorst presenteert jaarprogramma

  Zonder foto

HULSHORST - Ondanks de coronacrisis heeft het bestuur van de Buurtvereniging Hulshorst toch een programma voor 2021 opgesteld. Belangrijke onderdelen zijn Koningsdag, de avondwandelvierdaagse en de Wiekdagen.
In verband met de tot 19 januari durende coronamaatregelen is besloten de eerste dinsdag van januari geen koffieochtend te houden en voorlopig ook af te zien van een nieuwjaarsreceptie. Daarna zijn op de resterende eerste dinsdagen van de maand wel koffieochtenden gepland. Dit in samenwerking met de Hervormde Kapel.

De ledenvergadering staat gepland voor 15 maart. Stamppottenbuffetten worden gehouden de woensdagen 10 maart en 15 december. Koningsdag is op 27 april en Dodenherdenking op 4 mei. Het Rondje Hulshorst, een toertocht voor auto’s, staat voorlopig gepland voor zaterdag 22 mei. De avondwandelvierdaagse is van 14 tot en met 17 juni.

Er is een fietsvierdaagse gepland van 2 tot en met 5 augustus. De Wiekdagen zijn van 19 tot en met 21 augustus. Donderdag 19 augustus is overdag de Vier Kernen Fietstocht, in de avond wordt de Wiekenloop gehouden in samenwerking met Loopgroep 2000. De klaverjasmarathon en het darttoernooi zijn op de vrijdag. De zaterdag is bestemd voor de markten, zoals de vrijmarkt, de kofferbakverkoop en de rommelmarkt. Afsluitend wordt een Smulparty gehouden.

De spooktocht staat gepland voor vrijdag 23 oktober, de intocht van Sinterklaas op woensdag 17 november. De Lichtjeswandeling staat op de agenda voor vrijdag 17 december. Bekeken wordt nog of deze over de zandverstuiving gaat of dat, in overleg met de eigenaar, deze in over het landgoed Hulshorst wordt uitgezet.

Slotactiviteit is het oudjaarsklaverjassen dat voorlopig staat gepland op 29 december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden