TC de Volharding heeft een parcours uitgezet over de Veluwe. Foto: TC De Volharding
TC de Volharding heeft een parcours uitgezet over de Veluwe. Foto: TC De Volharding TC De Volharding

Rabo Veldtoernooi weer van start

Overig

Het Rabo Veldtoertocht wordt op 5 november eindelijk weer gehouden. TC de Volharding heeft een parcours uitgezet over de Veluwe.

Er zijn routes van 30, 50 en 60 kilometer. Wie eens de sfeer wil proeven van een toertocht, nieuwe delen van de Veluwe wil ontdekken, kennis wil maken met andere fietsliefhebbers, genieten van een goede verzorging onderweg of om een andere reden eens wil fietsen, is welkom om deel te nemen aan deze tocht. De routes zijn bijna 100 procent onverhard en gevaarlijke oversteken worden door verkeersregelaars beveiligd.

Inschrijven kan bij sporthal De Feithenhof vanaf 8.00 uur, starten mag vanaf 8.30 uur. Er kan bij de inschrijving gebruik worden gemaakt van Scan & Go en deelname is voor leden van TC de Volharding gratis. Voor leden van de NTFU bedragen de kosten vier euro en voor andere deelnemers zeven euro. De deelnemers voor de 30 en 50 kilometer kunnen starten tot 10.00 uur. Deelnemers aan de 60 kilometer tot 09.30 uur.

Jeugd tot en met 15 jaar kan met een groep meefietsen onder begeleiding van enkele ervaren clubleden, zij verzamelen bij de start om 9.00 uur. Zowel bij de start/finish, als onderweg zijn verzorgingsposten met o.a. erwtensoep en gehaktballen. Mail voor vragen naar: vld@tcdevolharding.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers 7 uur geleden
Afbeelding
Kritiek van commissie op onderhoud begraafplaatsen in gemeente 9 uur geleden
Afbeelding
Wie helpt VluchtelingenWerk Nunspeet? 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Nunspeet hengelt Nederlands Kampioenschap Tijdrijden binnen 12 uur geleden
Afbeelding
Moed= angst + actie COLUMN 13 uur geleden
Afbeelding
Authentieke Ierse danskerstshow in theater Veluvine 7 dec, 18:00
Afbeelding
‘Is geheim, kan niks zeggen’ Politieke analyse 7 dec, 15:00