Gratis bridgeles voor beginners per e-mail

17 november 2023 om 16:44 Sport Deel je nieuws

In januari 2024 gaat in Nederland en België de gratis bridgecursus voor beginners “Leuk, Leuker, Bridge” van start. Dit is een initiatief van Rob Stravers die, geheel belangeloos, uitermate actief is voor àlle bridgers, ongeacht of ze lid zijn van een club.


De cursus wordt gegeven per e-mail. Deelnemers bepalen zelf het tempo waarin ze de cursus willen doorlopen. Ze worden, ook gratis, begeleid door coaches. Dat zijn enthousiaste bridgers uit het hele land. Coaches kunnen allerlei vragen van cursisten beantwoorden en worden daarbij ondersteund door een panel van deskundigen voor de meer specifieke en moeilijke vragen. Verder houden de coaches de voortgang van iedere cursist een beetje in het oog en geven zo nodig een steuntje in de rug. Er kan een onbeperkt aantal cursisten deelnemen.


Er komen een paar vormen van coaching. Er zijn coaches die uitsluitend de cursus via de e-mail zullen begeleiden. Daarnaast zijn er coaches die  desgewenst ook bereid zijn een fysieke bijeenkomst te beleggen met cursisten als die dat op prijs zouden stellen. Tenslotte zijn er coaches die namens een club actief zijn en erop hopen dat de cursisten in die club gaan spelen. Alle keus dus voor de toekomstige cursisten om te bezien wat ze prettig vinden.


Begin januari as. wordt op de website www.bridgeservice.nl een lijst geplaatst met de namen en contactgegevens van de coaches. Belangstellenden kunnen daarna contact opnemen met de coach van hun keuze. Die zal hen dan door de cursus geleiden.


Belangstelling? Kijk dan begin januari 2024 op genoemde site om een coach te vinden. Of voorkom dat je dat vergeet en stuur nu een kort e-mailtje aan Geron Benckhuijsen (Hulshorst) via g.benckhuijsen@hotmail.com. Hij zal je dan aan de start van de cursus herinneren. Zelf is hij een van de vele coaches, maar het staat ieder geheel vrij om in januari een coach te kiezen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie