Succesvolle start om (district)beker vv Nunspeet

Voetbal

NUNSPEET - Zaterdag 4 september speelde Nunspeet de eerste wedstrijd voor (district)beker. Na een succesvolle oefencampagne zonder nederlaag was de vraag met welke elf spelers trainer Lucas Hoekman zou starten in de uitwedstrijd tegen ZAC uit Zwolle en of Nunspeet de goede lijn zou kunnen voortzetten.
Het was Nunspeet dat vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief nam. Zo was Van de Woude in de eerste minuut al heel dicht bij de openingstreffer. Het duurde echter tot de 28e minuut voordat de score geopend werd.

Na een duidelijke overtreding kreeg Nunspeet een terechte strafschop toegekend. Marnix Tissingh wist wel raad met deze buitenkans. Een paar minuten voor het rustsignaal was het Emiel Goud die in tweede instantie de bal in het ZAC doel wisten te werken en de 2-0 ruststand liet aantekenen.

In de tweede helft ging Nunspeet door op de ingeslagen weg en met goed opgezette aanvallen was men steeds opzoek naar een hogere uitslag. Het duurde tot de 71e minuut voordat de meegereisde Nunspeet aanhang voor de derde keer kon juichen. Emiel Goud tekende voor zijn tweede en Nunspeets derde treffer 3-0. Dit betekende tevens de eindstand.
Opstelling Nunspeet: Niebeek (GK), Keklikoglu, Galea, vd Grift, van’t Hof, Goud, vd Woude, Schmitz, G. Tissingh, M. Tissingh, en Roelofsen.

Overige tegenstanders in de poule zijn ASV Dronten en sv Epe. Zaterdag 11 september speelt Nunspeet voor de tweede ronde thuis op sportpark De Wiltsangh tegen buurtvereniging SV Epe, aanvang 17.00 uur.
advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 12 uur geleden
Afbeelding
Nunspeetse kickbokser Maik Mulder (27) wordt prof 12 uur geleden
Afbeelding
Van Hoofddorp naar de Veluwe: ‘Nunspeet straalt rust uit’ 12 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Tuin in lichterlaaie in Nunspeet 15 aug, 08:15
Afbeelding
Flinke bosbrand aan de Houtduiflaan 15 aug, 08:06
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 12 aug, 09:00