Vv Nunspeet neemt punt mee uit Kampen

Voetbal

NUNSPEET/KAMPEN - Zaterdag 25 september is de eerste competitiewedstrijd door het eerste elftal van vv Nunspeet gespeeld. Uit bij KHC in Kampen werd het 0-0. Zaterdag 2 oktober volgt de eerste thuiswedstrijd op sportpark De Wiltsangh.

Nunspeet is er op 25 september niet in geslaagd de volle buit mee te nemen uit Kampen. Al vroeg in de wedstrijd claimden de blauw-witten van KHC een strafschop wegens hands. De leidsman uit Groningen zag hier terecht geen opzet in. KHC creëerde in de begin fase een licht veldoverwicht, maar wist zelden gevaarlijk te worden. De spitsen Goirney Rojer en Boaz Smit waren heel handig, maar wisten elkaar weinig te vinden. De beste kans was Dani Schmitz die zich zelf geheel vrij speelde voor het KHC-goal, zijn schot werd goed gepakt door de KHC keeper. Tot slot wist KHC aan de hand van Boaz Smit, nogmaals gevaarlijk te worden maar zijn harde inzet werd gestopt door de uitstekende kepende Jardi Niebeek.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, Nunspeet af en toe gevaarlijker. KHC met een paar kleine kansjes, maar de beste kans was voor Nunspeet. KHC bleef met een licht veldoverwicht steeds op zoek naar een voorsprong, maar Nunspeet verdedigde sterk.

In de laatste minuten van de wedstrijd, was het opnieuw Nunspeet dat met goed verdedigen en de bal direct en snel door te spelen naar Emiel Goud die de overwinning op schoen leek te hebben. Door in de 90ste minuut alleen op doelman Arian Sevok af te gaan. Deze doelman van KHC wist met een uiterste krachtinspanning prima redding te brengen en Nunspeet van een overwinning af te houden. In de spannende slotfase was het invaller Hushan Ali die voor KHC de overwinning nog binnen kon halen. Doelman Sevok plaatste met een geweldige uittrap de bal op Ali die vervolgens hard uithaalde.Nunspeet keeper wist met schitterende krachtsinspanning de bal uit de rechter bovenhoek te halen. Verder kwam het echter niet meer, in een wedstrijd die eigenlijk ook geen winnaar verdiende.

Zaterdag 2 oktober ontvangt Nunspeet SDVB uit Barneveld. Aanvang 14.45 uur.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 8 uur geleden
Afbeelding
Stichting Verborgen Armoede zoekt collectanten 8 uur geleden
Afbeelding
Casper van der Woude wint drukke koers in Elspeet gisteren
Afbeelding
Binnen bij het Noord-Veluws Museum Uitjes in de regio 11 aug, 13:52
Afbeelding
Oldtimerdag in Hulshorst: ‘Een echte familiedag’ 10 aug, 10:00
Afbeelding
Van Nunspeet naar Italië: ‘Hier kan je zeker een zomer doorbrengen’ 10 aug, 09:00
Afbeelding
Ontsnapt kalf zakt door trampoline 10 aug, 08:17