De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SVI.
De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SVI. HENK STEEN

Supporters zaterdag welkom op De Wiltsangh

Voetbal

NUNSPEET Komende zaterdag is het weer mogelijk om een thuiswedstrijd van voetbalvereniging Nunspeet te bezoeken op sportpark De Wiltsangh. De laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal dateert van zaterdag 6 november, op die zaterdagmiddag werd DOS met een 4-1 nederlaag weer naar Kampen gestuurd. 

SUPPORT De spelers van het eerste elftal hopen dat veel supporters de weg naar De Wiltsangh weten te vinden om er komende zaterdag een sfeervolle middag van te maken. Na een hele lange winterstop kan alle support tegen Go Ahead Kampen, een tegenstander met historie goed gebruikt worden. Deze thuiswedstrijd begint om 14.45 uur.

AFGELOPEN WEDSTRIJD Afgelopen zaterdag bleek de eerste uitwedstrijd na de lange winterstop een valse start voor het team van Lucas Hoekman, uit bij SVI werd met 1-0 verloren. Na een volledige tweede helft met tien man te moeten voetballen (Rood voor V.d. Grift) was het SVI dat in de 89e  minuut alsnog aan het langste eind wist te trekken. Een wedstrijd waarin de emoties aan beide kanten hoog opliepen. Hierdoor blijft Nunspeet steken op een vijfde plaats op de ranglijst met vijf punten achterstand op koploper DZC. De tegenstander van komende zaterdag, Go Ahead Kampen bezet de zesde plek. Beide ploegen lijken dus aan elkaar gewaagd.

SELECTIE De Technische Commissie (TC) van Nunspeet heeft tijdens de winterstop niet stilgezeten, met vrijwel de gehele selectie zijn gesprekken gevoerd en veel spelers hebben inmiddels hun jawoord gegeven en zijn ook volgend seizoen op De Wiltsangh te bewonderen. De spelers die inmiddels verlengd hebben zijn: Marnix Tissingh, Jonathan van’t Hof, Melle vd Woude, Bram vd Worp, Karim Mulder, Enes Keklikoglu, Andrew Galea, Reijer Roelofsen, Vincent Huisman, Dani Schmitz, Jardi Niebeek en Noah Mulder. Marco de Vries heeft de TC te kennen gegeven na drie seizoenen een stapje terug te doen. De TC heeft de 21-jarige Max Jansen (VVOG Harderwijk) voor volgend seizoen naar Nunspeet weten te halen. Met de overige selectiespelers is men in gesprek net als met de leden van de Technische staf.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Duo-expositie van lokale kunstenaars in Veluvine Nunspeet 5 uur geleden
Afbeelding
Meer aandacht voor archeologisch verleden van Nunspeet en Veluwe 9 uur geleden
Afbeelding
Terug in de tijd: VVV al sinds 1910 voor toeristen 23 sep, 09:30
Afbeelding
Kop van Jut COLUMN 23 sep, 09:00
Afbeelding
Leger des Heils zoekt collectanten in Nunspeet 23 sep, 08:30
Afbeelding
Gratis vakantie voor kinderen in Vierhouten 23 sep, 08:00
Afbeelding
Kulturhus organiseert feestelijke activiteiten in Week van de Ontmoeting 22 sep, 10:00