Afbeelding
archief GAK

Nunspeet verliest van koploper DZC

Voetbal

NUNSPEET Na een 2-0 nederlaag tegen koploper DZC wordt het voor Nunspeet tijd om te winnen om hierdoor aansluiting te houden met de sub-top. Na twee keer met 1-0 en afgelopen zaterdag met 2-0 te verliezen is de start van de tweede seizoenshelft nog niet succesvol te nomen. De ‘wedstrijd van het jaar’ komt dan ook precies op tijd.

Zaterdag speelde de blauw gele formatie van trainer Lucas Hoekman tegen koploper DZC. Het duurde tot de 15e minuut voordat de eerste kans te noteren viel. Knullig terug spelen op keeper Jardi Niebeek werd Nunspeet bijna fataal.
In de 30e minuut was het dan wel raak, opnieuw een te zachte terug speelbal op keeper Niebeek zorgde ervoor dat de snelle aanvaller Gloria Mavanga Papela kon profiteren en DZC op voorsprong zette. In de 35e minuut was het Nunspeet aanvaller Emiel Goud die voor het eerste Nunspeetse gevaar zorgde, verder bepaalde DZC het spelbeeld tot de rust.
In de tweede helft tapte Nunspeet direct uit een ander vat en zocht zelf nadrukkelijker de aanval wat direct resulteerde in 2 goede mogelijkheden op de gelijkmaker.


EINDUITSLAG Toch was het DZC dat met een geplaatste counter in de 75e minuut de beslissende 2-0 op het scorebord liet noteren. Dit betekende de einduitslag. Naast de nederlaag voor Nunspeet moest verdediger Max Engelman met een schijnbaar zware blessure per brancard het veld verlaten.


DERBY
Zaterdag komt Hierden naar De Wiltsangh. Op 12 maart staat de derby tegen Hierden op het programma, met hopelijk veel supporters van beide verenigingen langs de lijn. Aanvang is 14.45 uur.advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 11 uur geleden
Afbeelding
Nunspeetse kickbokser Maik Mulder (27) wordt prof 11 uur geleden
Afbeelding
Van Hoofddorp naar de Veluwe: ‘Nunspeet straalt rust uit’ 11 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Tuin in lichterlaaie in Nunspeet 15 aug, 08:15
Afbeelding
Flinke bosbrand aan de Houtduiflaan 15 aug, 08:06
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 12 aug, 09:00