Afbeelding
Eigen foto

Jumbo Dijkstra Pupillentoernooi weer van start

Voetbal

NUNSPEET Het grootste evenement dat Jeugdzaken vv Nunspeet jaarlijks organiseert is het Jumbo Dijkstra Pupillentoernooi aan het eind van het seizoen. Dit jaar zal de 13e editie plaatsvinden op zaterdag 18 juni. In totaal zullen er 96 teams mee doen, verdeeld over 16 poules, wat resulteert in cira 1000 voetballende deelnemers in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar.

De opzet en indeling van het toernooi is nu al in te zien via de website: tournify.nl/live/jumbonunspeet2022. Of te downloaden via de Tournify App in de appstore. In de app kan gezocht worden naar Jumbo, selecteer het Jumbo Dijkstra Pupillentoernooi en markeer een team als favoriet.

Vele clubs uit de wijde regio en daarbuiten schrijven in op dit evenement. Jaarlijks koppelen teams van wat verder weg hun jaarafsluiting met deelname aan het Jumbo Dijkstra toernooi aan een verblijf op een van de vele kampeeraccommodaties in Nunspeet. 

Het Jumbo Dijkstra toernooi duurt altijd een dagdeel (ochtend of middag), waarin de wedstrijden zonder pauzes achter elkaar worden afgewerkt. Hierdoor is er continue actie. Tenslotte is er een gratis pakket voor alle deelnemers, aangeboden door sponsor Jumbo Dijkstra. Ook is er voor elk deelnemend team een beker.

Deelnemers dienen rekening te houden met extra reistijd, in verband met afsluiting bij de spoorwegovergang Elspeterweg en de Dag van de Bouw bij het nieuwe sportcentrum. Hierdoor kunnen de toegangswegen naar het sportpark drukker zijn dan normaal.

Voor deelnemers, begeleiders en supporters uit Nunspeet vraagt de organisatie met klem om met de fiets of lopend te komen.


Voor vragen en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden zich richten tot één van de commissieleden via mailadres : toernooienvvnunspeet@gmail.com.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 11 uur geleden
Afbeelding
Nunspeetse kickbokser Maik Mulder (27) wordt prof 12 uur geleden
Afbeelding
Van Hoofddorp naar de Veluwe: ‘Nunspeet straalt rust uit’ 12 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Tuin in lichterlaaie in Nunspeet 15 aug, 08:15
Afbeelding
Flinke bosbrand aan de Houtduiflaan 15 aug, 08:06
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 12 aug, 09:00