Afbeelding
vv Nunspeet

Uitreiking presentatiegids vv Nunspeet

Voetbal

Na de thuiswedstrijd vv Nunspeet - SDC Putten op zaterdag 15 oktober werd in het businesshome van vv Nunspeet door secretaris SSVN Betty Wieteler-Bruijnes de 1e presentatiegids uitgereikt aan Renate en Steve van R Design uit Nunspeet. Zij zijn deze keer in de presentatiegids als Businesslid aan het woord. 

Na de uitreiking vertelde Renate over het bedrijf XR Design dat ook al vanaf 2003 businesslid is bij vv Nunspeet en voor 95% het reclamemateriaal, borden en sponsordoeken verzorgd. Betty Wieteler overhandigde hen beiden een boeket bloemen. Betty bedankte ook haar mede-commissieleden en samenstellers van deze gids met een presentje, tw Henk Makkink, Niels Boersema, Arno Boersema, Kees Keizer, Herman Hofman,Martijn Juffer, Bertrik Smit , Erik de Weerd en Fred Hup.

De foto’s zijn weer gemaakt door Niels Boersema en Erik de Weerd. De opmaak met medewerking van MultyCopy uit Harderwijk door Bertrik Smit en businesslid Dries Huismanvan  Grafischbedrijf Bokhorst zorgde weer met mijn medewerkers voor het drukken van de gids Dries kreeg als businesssponsor van deze gids tevens een bloemetje overhandigd. 

Al met al is het weer een prachtige 40 bladzijden tellende gids geworden met o.a. aandacht voor: 1 jaar hoofdsponsorschap STELLA, Presentatiegids bestaat 25 jaar, Familie Bouw met drie generaties lid bij vv Nunspeet, veel jeugdartikelen en Vrouwen 1 en Meisjes O-15 staan deze keer op de voorpagina van de gids. Ook de dames kregen een bloemetje uitgereikt.

Helaas is er, ondanks de diverse leescontroles, bij de businessleden de naam van Notariaat Pieltjes, Laan 44, 8071 JB Nunspeet weggevallen. Ook bij bordsponsor Rovers Verhuur is een foutief adres vermeld, dit moet zijn Galvaniweg 28, 8071 SC Nunspeet.

De gidsen zijn op te halen in de kantine en ontvangstkamer en bij de businessleden en sponsoren zal een exemplaar bezorgd worden of per post toegestuurd worden. Ook zal een digitaal exemplaar op de website geplaatst worden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers 8 uur geleden
Afbeelding
Kritiek van commissie op onderhoud begraafplaatsen in gemeente 10 uur geleden
Afbeelding
Wie helpt VluchtelingenWerk Nunspeet? 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Nunspeet hengelt Nederlands Kampioenschap Tijdrijden binnen 13 uur geleden
Afbeelding
Moed= angst + actie COLUMN 14 uur geleden
Afbeelding
Authentieke Ierse danskerstshow in theater Veluvine 7 dec, 18:00
Afbeelding
‘Is geheim, kan niks zeggen’ Politieke analyse 7 dec, 15:00