Noord Veluwe Boys versloeg EZC'84.
Noord Veluwe Boys versloeg EZC'84. NWVfoto

Zilveren Schoenen: Luuk Struik lost Stef van Oene af als topschutter

13 februari 2023 om 15:15 Voetbal

Luuk Struik heeft Stef van Oene afgelost als regionale topscorer. Nog altijd is er niet één speler die de dubbele cijfers behaalde. Het is kennelijk moeilijk afronden op de droge zandgrond. Spannend is het daardoor wel. Dat geldt al evenzeer voor de rubrieken Aanvallend en Verdedigend waar WHC en ’t Harde volledig in evenwicht zijn.

Dick van der Veen

Van de Wezeper suprematie is niets meer over na de povere resultaten in de afgelopen weken. En wat te denken van de zeperd die Nunspeet op de Wiltsangh incasseerde tegen Argon. Het was een slecht weekend voor onze tien clubs, met een enkele uitzondering. Voor VSCO61 trekt het degradatiespook de muil wijd open na de nederlaag tegen WVF in Westenholte. 

En OWIOS kwam in een duel dat rood gekleurd was ook niet verder dan een teleurstellende 2-2 tegen hekkensluiter DESZ. 

Dat ESC in Voorthuizen niet opnieuw kon stunten tegen VVOP is te begrijpen. Elspeet verloor met ruime cijfers van DSV61 dat zich langzaam opricht en weer kansen heeft om de nacompetitie te ontlopen. ’t Harde deed in Uddel tegen Prins Bernhard wat het aan de stand verplicht is. De kansen op promotie blijven recht overeind. 

Dé verrassing kwam uit Hattemerbroek waar Noord Veluwe Boys in De Kuul EZC84 over de knie legde en de eerste overwinning boekte. Hulshorst en BAS hielden elkaar in evenwicht.

De komende weken geen competitievoetbal. Alleen een enkele verdwaalde inhaalwedstrijden bekervoetbal. De KNVB werkt tegenwoordig kennelijk met een dubbele winterstop. Pas op 4 maart komen de clubs weer in de wei.

AANVALLEND 1.’t Harde en WHC 30 doelpunten, 3.Nunspeet 25, 4.Hulshorst 21, 5.VSCO61, OWIOS en ESC16, 8.Elspeet en DSV61 14, 10.Noord Veluwe Boys 12.

VERDEDIGEND 1.WHC en ’t Harde 15 tegentreffers, 3.Hulshorst 16, 4.Nunspeet 24,5.DSV61 20, 6.ESC 27,7.OWIOS 27, 8. Elspeet 29, 9.VSCO61 35, 10.Noord Veluwe Boys 38.

TOPSCORERS 1.Luuk Struik (’t Harde) 9 goals, 2. Stef van Oene (WHC) 8, 3.Jonathan van ’t Hof(Nunspeet),Sargom Gouriye (WHC), Mike van ’t Oever (OWIOS), Niels van de Steeg (Elspeet) 6.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie