Nunspeet ging zaterdag onderuit. Archieffoto vv Nunspeet
Nunspeet ging zaterdag onderuit. Archieffoto vv Nunspeet

Nunspeet met 1-4 onderuit tegen Argon

13 februari 2023 om 10:32 Voetbal

Eersteklasser Nunspeet liet zaterdag na om de koppositie in de tweede periode te verstevigen. Op eigen veld werd ‘zomaar’ met 1-4 verloren van het tot dusverre matig presterende Argon. 

Na een goed eerste kwartier van de thuisploeg kregen de bezoekers meer zelfvertrouwen en dat leverde de voorsprong op. In de tweede helft liep de score zelfs verder op tot 0-3.  Nunspeet bracht de spanning terug tot 1-3, maar Argon stelde daarna de zege veilig door tien minuten voor het eindsignaal van scheidsrechter Peter de Waard de 1-4 op het bord te zetten. Daarna kreeg kreeg Maikel van Wijk de uitgelezen kans om wat terug te doen vanaf elf meter, maar hij faalde. 

Conclusie: een complete off day voor Nunspeet, maar doordat alle directe concurrenten gelijk speelden, blijft het team toch nog in de race om uiteindelijk een periodetitel in de wacht te slepen. Het spel zal dan echter een stuk beter moeten; te beginnen komende zaterdag als directe concurrent Zuidvogels te gast is op sportpark De Wiltsang. 

In de reguliere stand heeft Nunspeet momenteel de zevende plaats in handen. In vijftien wedstrijden werden 23 punten in de wacht gesleept.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie