Afbeelding
Dianta Lokhorst

vv Nunspeet heet 1.000e lid welkom

13 februari 2023 om 11:57 Voetbal

De 13-jarige Illya uit Oekraïne is zaterdag bij vv Nunspeet verwelkomt als het 1.000e lid. Voorafgaand aan de wedstrijd Nunspeet - Argon kreeg hij op de middenstip door voorzitter Rob Buis en wethouder Mark van de Bunte verschillende presentjes, afkomstig van het bestuur, supportersvereniging én de gemeente Nunspeet. 

Illya traint en voetbalt bij vv Nunspeet in het jeugdteam JO 13-02 en woont met zijn moeder en zusje in Nunspeet. Voor de voetbalvereniging is het 1.000e lid een mijlpaal in het ledenaantal. In drie jaar tijd is het aantal leden gegroeid met bijna 200. De vereniging zet in op de eigen jeugd en dit levert heel veel nieuwe jongens- en meisjesleden op. “Het geeft echter ook spanningen binnen de club”, zegt voorzitter Rob Buis. 

“De kleedkamers zijn, ondanks het masterplan, nog altijd niet vervangen, de nieuwbouw wordt door de gemeente nog steeds gecalculeerd op een veel lager ledenaantal en ook het budget voor de bijdrage door de gemeente is, ondanks de kostenstijgingen waar een ieder mee te maken heeft, al jaren niet geïndexeerd naar het prijsniveau van 2023. De vereniging blijft in gesprek met de gemeente, maar de gesprekken verlopen stroef.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie