Archieffoto vv Nunspeet
Archieffoto vv Nunspeet

vv Nunspeet op jacht naar periodetitel

26 februari 2023 om 13:31 Voetbal

Eersteklasser vv Nunspeet speelde de afgelopen twee zaterdagen geen competitiewedstrijden. Komende zaterdag krijgt het team echter de kans om de eerste plaats in de tweede periode te bemachtigen.

Hiervoor zal er wel moeten worden afgerekend met Zuidvogels uit Huizen en zullen de overgebleven concurrenten punten moeten laten liggen. De eerste wedstrijd in Huizen eindigde in een 4-1 nederlaag, waarbij aangetekend dat de formatie van Lucas Hoekman een moeizame start van de competitie kende. Inmiddels draait het elftal een stuk beter, waardoor men strijdt om de felbegeerde tweede periode. 

Met nog twee wedstrijden te gaan staat Nunspeet slechts één punt achter de twee koplopers. Kortom alleen winst volstaat en spanning is er volop. De aftrap op sportpark De Wiltsangh is om 14.45 uur. De oefenwedstrijd tegen DOS Kampen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Doelpuntenmaker aan Nunspeet-zijde was Rick Stokvis, jeugdig talent uit de Nunspeet jeugdopleiding en zoon van de legendarische oud eerste elftal speler Richard Stokvis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie