Er komen belangrijke wedstrijden aan.
Er komen belangrijke wedstrijden aan. Hup, F (Fred)

vv Nunspeet ontvangt de onverwachte koploper BOL

16 maart 2023 om 15:02 Voetbal

vv Nunspeet kwam zaterdag niet in actie, want de uitwedstrijd tegen SDC Putten werd vanwege een sneeuwlaag op het veld afgelast. De kans op revanche voor de grote nederlaag tegen Zuidvogels werd de blauw-gele formatie van Lucas Hoekman hierdoor ontnomen. Komende zaterdag krijgt Nunspeet deze kans alsnog, koploper BOL uit Broek op Langedijk brengt dan een bezoek aan sportpark De Wiltsangh. 

BOL is de onverwachte koploper en Nunspeet wacht de taak om de achterstand te verkleinen. Uit wist Nunspeet een 0-1 overwinning over de streep te trekken. Aanvang 14.45 uur.

Achter de schermen is de Technische Commissie druk bezig met het samenstellen van de selectie voor komend seizoen. Werner Pluim (nu VVOG) gaat als hoofdtrainer fungeren, geflankeerd door assistent Rob Kabboord die overkomt van IJVV uit IJsselmuiden. Daarnaast hebben de volgende spelers hun contract voor komend seizoen inmiddels ondertekend: Dean Ooijen (nieuw, VVOG), Andrew Galea, Karim Mulder, Enes Keklikoglu, Jonathan van’t Hof, Noah Mulder, Ruben Kappers, Fabian Zoet, Sean Poot, Mark Koster, Melle van de Woude, Max Jansen, Jardi Niebeek en Maikel van der Wijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie