De deelnemers genieten volop. Foto: vv Nunspeet
De deelnemers genieten volop. Foto: vv Nunspeet

Voetbalkamp VV Nunspeet bijna uitverkocht

17 maart 2023 om 08:02 Voetbal

VV Nunspeet organiseert in de zomervakantie voor het 9e jaar op rij de Clubvoetbaldagen voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.
Dit jaar is de 3-daagse van 18 tot en met 20 juli. Er kunnen maximaal 96 jongens en meiden aan mee doen.

De deelnemers krijgen twee keer per dag twee uur training door trainers. Tussen de middag genieten ze van een lunch en is er ruimte om te ontspannen tijdens de penaltybokaal, bingo of shoot-out competitie. Voor het all-in bedrag van 130,00 euro krijgen ze niet alleen training en een lunch, maar ook een volledig tenue, oorkonde én maken dagelijks kans op veel prijzen. VV Nunspeet is de enige club in de regio die aan de Clubvoetbaldagen meedoet. “Al jaren organiseren we met veel plezier de 3-daagse. En dat enthousiasme zien we terug in het aantal aanmeldingen”, zegt coördinator Peter de Valk.

“Elk jaar verbeteren we het kamp en is het steeds sneller vol. De deelnemers komen niet alleen van VV Nunspeet, maar uit de hele regio. Dat is ook direct de kracht van de Clubvoetbaldagen en voor ons een kans om de club extra op de kaart te zetten.” Peter de Valk probeert het succes te verklaren. “Als staf proberen wij er ten eerste hele leuke dagen van te maken. Daarnaast hebben wij de begeleiding goed op orde door onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we net dat beetje meer doen.” Inschrijven kan nu nog via: www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvnunspeet

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie