Afbeelding
Dianta Lokhorst

Sportieve strijd tijdens schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet

12 mei 2023 om 12:51 Voetbal

De Bron is tijdens het schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet, zowel bij de jongens als de meisjes, kampioen geworden bij de groepen zeven en acht. In de finales rekenden de jongens en meisjes af met de teams van de Immanuelschool. 

Bij de jongens werd De Da Costa uit Elspeet derde, bij de meisjes het team van de Morgenster. Bij de jongens groep vijf en zes eindigde De Bron 2 als eerste, gevolgd door de Petraschool en de Immanuelschool 2. Bij de meisjes ging de zege naar de Petraschool voor de Immanuelschool en De Bron. De Bertus Bakker Fair Play cup werd uitgereikt door Betsy Bakker. Bij de jongens aan team twee van de Juniorschool, groep zeven en acht en bij de meisjes aan de Da Costa Elspeet, eveneens groep zeven en acht. De winnaar van de verschillende categorieën nemen woensdag 17 mei aan de regiofinale in Hulshorst.

Het was een geslaagd toernooi. Het enige aandachtspunt voor de komende jaren lijkt het parkeren te zijn. Auto’s konden elkaar niet meer passeren op de toegangsweg als gevolg van de daar in de berm geparkeerde auto’s. Mogelijk dat het parkeerterrein van het nieuwe sportcomplex De Wiltsangh hiervoor een oplossing kan bieden.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie