Afbeelding
Willemien van Duinen

Hulshorst deelt punten met Wageningen: 1-1

20 november 2023 om 08:13 Voetbal

Hulshorst heeft wederom twee belangrijke punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Wageningen werd zeer teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld. Zo heeft Hulshorst binnen acht dagen vier punten laten liggen tegen ploegen uit Wageningen.

Hulshorst, met gelegenheidsspits Bram van Duinen, begon nog wel goed aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong. Het was Jesper den Herder die in de 8e minuut via een prachtig afstandsschot Hulshorst op een 1-0 voorsprong zette. De supporters gingen er even goed voor zitten. Met zo’n vroege voorsprong zou het wel eens een mooie middag met veel doelpunten kunnen worden, maar niets was minder waar. Via een zeer schaarse aanval van Wageningen stond er in de 39e minuut zomaar 1-1 op het scorebord.

Hulshorst moest aan de bak om niet weer onnodige punten te verspelen. Vlak na rust spatte een schot van Erik van Duinen uiteen op de paal. Het spel werd er niet beter op en Hulshorst moest zelfs oppassen om niet tegen nog een treffer aan te lopen, aangezien de counters van Wageningen vaak gevaarlijk waren. Met het inbrengen van twee nieuwe spitsen, Mel Mijdema en Jordy Bosch, probeerde trainer Van den Hul de bakens nog te verzetten, maar daar was het al te laat voor. Diep in de wedstrijd was het Timothy de Haan die nog een geweldige kans kreeg, maar ook dit leverde niets op.

AZ uit Arnhem ging er, door zelf te winnen en door het gelijkspel van Hulshorst, met de 1e periode vandoor. Hulshorst staat nog wel steeds tweede, maar moet weer wedstrijden gaan winnen om mee te blijven doen. Zaterdag komt ZVV’56 uit Apeldoorn op bezoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie