Afbeelding
HellasBeach

Beachvollybaltoernooi HellasBeach weer van start

Volleybal

NUNSPEET Aanstaande vrijdag 24 juni start de 27e editie van HellasBeach, het beachvolleybaltoernooi dat georganiseerd wordt door volleybalvereniging Hellas uit Nunspeet. Dit jaar zijn er 69 teams verdeeld over vier klassen die variëren van recreatief 4x4 tot en met competitieteams: Dames 3 tegen 3 en Heren 3 tegen 3. 

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de grootste zandbak van de gemeente op het marktplein lag. Op deze zandbak wordt het tweedaagse toernooi gespeeld. Midden in het centrum van Nunspeet wordt in de ochtend van vrijdag 24 juni ongeveer 400m³ zand gestort en zorgvuldig verspreid met een shovel. Nadat alles vlak is gemaakt is er een zandbak met plaats voor 10 beachvelden waarop het toernooi gespeeld kan worden.

Voorafgaand aan het toernooi wordt op vrijdagmiddag het scholierentoernooi gespeeld. Het is inmiddels de zevende editie van scholierentoernooi wat niet meer weg te denken is naast het hoofdtoernooi. Samen met Team Nunspeet Beweegt is het toernooi voorbereid. Het scholierentoernooi begint vrijdag om 15:15 uur en de organisatie verwacht de prijsuitreiking om ongeveer 17:15 uur.

Aansluitend op het scholentoernooi starten om 18:00 uur de wedstrijden van HellasBeach. Op vrijdag wordt er gespeeld tot ongeveer 22:30 uur. Zaterdag starten de eerste wedstrijden om 8.30 uur en rond 16:30 uur worden de laatste wedstrijden en finales in de verschillende poules gespeeld. De prijsuitreiking vindt aansluitend plaats om ongeveer 17:00 uur op het podium voor het gemeentehuis. 

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 9 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48