Opnieuw winst voor Hulshorst. Foto:
Opnieuw winst voor Hulshorst. Foto: Willemien van Duinen

Hulshorst pakt periodetitel door winst in Heelsum

11 maart 2024 om 08:15 Voetbal

Ook de zevende wedstrijd in de tweede periode heeft Hulshorst in winst weten om te zetten. Door in Heelsum met 1-5 te winnen van SCW’23 heeft Hulshorst 21 punten verkregen uit zeven wedstrijden met als logisch gevolg de titel in de tweede periode.

In de beginfase waren de bezoekers slordig, kon SCW’23 het nog redelijk bijbenen en was het gelijkwaardig aan de nog altijd ongeslagen koploper. Na ongeveer 25 minuten spelen veranderde het spelbeeld en kreeg Hulshorst meer grip op het spel van de mannen van SCW’23 en dit resulteerde dan ook in verschillende kansen. Nadat keeper Remon Vlieger met een schitterende redding uit een vrije trap Hulshorst eerst nog voor een achterstand behoedde, was het Eric Jansen die in de 41e minuut Hulshorst op een terechte voorsprong zette. Hiermee was het verzet van SCW’23 gebroken, want in de 43e minuut was het Timothy de Haan die de 2-0 maakte. De wedstrijd was voor rust al helemaal beslist nadat wederom Eric Jansen en Timothy de Haan nog een doelpunt lieten aantekenen. Na rust scoorden beide teams eenmaal.

Zaterdag komt Alexandria uit Apeldoorn op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.