Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet steunt in 2024 ook weer belangrijke Nunspeetse projecten!

30 april 2024 om 15:03 Cultuur Ingezonden

Het bestuur van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet is op 17 april j.l. bijeen geweest om zich te buigen over nieuwe subsidieaanvragen in 2024. Niet alle aanvragen werden gehonoreerd. Twee aanvragen werden er aangehouden in afwachting van aanvullende informatie en acht projecten mochten wel financiële steun van het fonds ontvangen. Dat waren:

•    Stichting Lokale Radio Nunspeet – RTV Nunspeet: bijdrage in de aanschaf ter optimalisering van de radiostudio, 2de fase; 

•    Noord-Veluws Kunstmuseum Nunspeet: bijdrage aan de tentoonstelling ‘Rien Poortvliet, de tekenende verteller’;

•    Oranjevereniging Elspeet: bijdrage voor kinder- en jeugdactiviteiten tijdens Konings- en Bevrijdingsdag 2024;

•    Miniatuurwereld De Drijfstang: bijdrage aan het project ‘Renovatie N-baan’; 

•    Stichting Muziek in Huis; financiering van twee concerten in Veluvine op de woensdagen 5 juni en 2 oktober 2024, speciaal georganiseerd voor de bewoners van de vijf Nunspeetse woonzorgcentra;•    Harmonie Nunspeet: Bijdrage aan het project ‘De wereld van de Harmonie’ in het kader van het jubileum op 8 en 9 november 2024;

•    Volksuniversiteit Nunspeet: Bijdrage aan de financiering van het project ‘Cursussen voor rondkomers’ in 2024-2025;

•    Veluvine Nunspeet: Bijdragen aan bijzondere voorstellingen binnen de programmering en de Muziekzomer Gelderland 2024.

Er kunnen voor 1 juli a.s. nog nieuwe aanvragen worden ingediend voor de tweede helft 2024 en eventueel in 2025 via de website van het fonds: www.vandenbroeklohmanfonds.nl Daar kan het aanvraagformulier worden gedownload. Het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet heeft als doel financiële steun te verlenen aan culturele, sportieve en sociaal-maatschappelijk activiteiten voor of van inwoners van de gemeente Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten). Activiteiten van of voor jongeren worden door het fonds extra gestimuleerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie