Aortjes Huus ligt temidden van de bossen.
Aortjes Huus ligt temidden van de bossen.

Nunspeet uit de Kunst biedt activiteiten aan

17 februari 2023 om 16:51 Algemeen

De komende tijd worden door Nunspeet uit de Kunst activiteiten aangeboden. De vrijdagen 24 februari en 3 maart kan er met gids Gerrie een snertwandeling worden gemaakt naar Oartjes Huus in Hulshorst. Hier is een rondleiding door het nostalgische huis. Het vertrek is om 12 uur vanaf de parkeerplaats aan de Stakenbergweg. Reserveren kan bij de VVV-kantoren in Nunspeet en Elspeet. De kosten bedragen vijftien euro.

Een gids neemt deelnemers woensdag 1 maart mee naar het Verscholen Dorp, een bijzonder plek in het bos bij Vierhouten waar in de Tweede Wereldoorlog onderduikers lange tijd een veilige plek vonden. Ook wordt ingegaan op de toevallige ontdekking van het kamp. Vertrekpunt is om 14 uur de parkeerplaats bij Het Verscholen Dorp aan de Pas Opweg in Vierhouten. De kosten bedragen twee euro. Opgave bij de VVV Nunspeet.

Wildgids Gerrie neemt bezoekers dinsdag 28 februari mee door de bossen rond Nunspeet. Onder meer wordt op zoek gegaan naar sporen van wild. Vertrek om 16.15 uur vanaf de parkeerplaats aan de Stakenbergweg. De kosten bedragen negen euro. Reserveren bij de VVV’s in Nunspeet en Elspeet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie