Wendy en Johan voor het nieuwe pand.
Wendy en Johan voor het nieuwe pand. Johanna Sijbel

Opening nieuwe show-room JohWen Montage

12 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Met een nieuw pand in Hulshorst slaat JohWen Montage een nieuwe weg in. Johan Vlijm, Wendy Wenning en hun werknemers houden zich vanaf nu, naast montage, ook bezig met verkoop van veranda’s en terrasoverkappingen vanuit de gloednieuwe showroom aan Schotweg 102 in Hulshorst.

Johanna Sijbel

Monteren doet Johan Vlijm al sinds jaar en dag voor verschillende opdrachtgevers. “Af en toe verkocht ik al een veranda aan particulieren”, vertelt hij. “Maar vanuit de nieuwe showroom kunnen we beter advies geven en ons nog meer richten op verkoop. We hebben verschillende modellen staan en kunnen hier ook de kwaliteit van onze producten demonstreren.” De veranda’s die bij JohWen montage in de showroom staan, zijn van het merk Aluxe. “Onze overkappingen zijn van Duitse kwaliteit, al is dat aan de prijs niet te merken. Voor 5.000 euro hebben mensen al een prachtige Aluxe veranda in hun tuin staan, maar we verkopen nog meer goedkopere, maar ook luxere producten.” Bij de prijs zit verlichting, montage en een onderhoudspakket met vuilafstotende shampoo inbegrepen. “We besteden montage nooit uit”, vervolgt Johan. “Daar ligt juist onze kracht. En in de goede producten.” Johan en Wendy hebben gekozen voor leverancier Aluxe, omdat het volgens hen een fijne partner is om mee samen te werken, ze goede kwaliteit leveren en veel keuze bieden. “Sommige klanten kopen hun veranda in delen. Eerst alleen een overkapping, na een paar jaar sparen, voegen ze glazen wanden toe en weer later bijvoorbeeld screens of zonwering. Dat kan allemaal bij Aluxe.”

Het nieuwe pand van JohWen montage opent op zaterdag 16 maart. Tankstation TinQ, die naast het pand gevestigd is, heeft die dag ook een actie op benzineprijzen. “Mensen zijn tussen 13.00 en 17.00 uur welkom om onder het genot van een hapje en een drankje onze showroom te bekijken”, besluit Johans vriendin Wendy. “Wanneer ze interesse hebben in, of meer informatie willen over onze producten, kunnen ze hun gegevens achterlaten.” JohWen montage is vanaf 16 maart elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zeven dagen per week op afspraak.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie