Hart van Thornspic
Hart van Thornspic S Land

Verfrissende Bijbelstudies voor jong en oud

3 januari 2024 om 12:50 Algemeen Ingezonden

Na een fijne, goed bezochte start, vervolgt de interkerkelijke stichting ‘Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic’ de serie Bijbelstudies in Doorspijk op maandagavond 15 januari. Dan sluit Wijnand Heidenrijk zijn korte serie over de 1e brief van Petrus af. In de daarop volgende 3 avonden, 29/1, 12/2 en 26/2 spreekt Oscar Lohuis over de diepte van beproevingen. Bert van Twillert sluit de serie af op 11/3, 25/3 en 8/4 over de tegenstellingen: oud en nieuw leven, oud en nieuw verbond, het oude en het nieuwe lichaam. Alle studies zijn prima los van elkaar te beluisteren. 

Een ieder is van harte welkom in de zaal van Hart van Thornspic aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk, van 19.30 – 21.00 uur. Koffie en thee staan klaar om 19.15 uur, en na afloop is er gelegenheid om na te praten en wat te drinken. Toegang en drinken zijn vrij, met een collecte voor de onkosten.  

Deze lezingen zijn een goede stimulans om zowel inzicht in de gehele Bijbel als een praktische geloofswandel met de Heer Jezus Christus te versterken. Voor meer informatie en opnames en/of cd’s van voorgaande lezingen zie www.sebt.nl, of bel: 0525-654906

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie