Een prima week voor de leden van KMD.
Een prima week voor de leden van KMD.

Sterk optreden amazones Ponyclub Klein Maar Dapper

22 april 2024 om 09:11 Overig

De amazones van Ponyclub Klein Maar Dapper kijken terug op een succesvolle week. Tijdens de meerdaagse dressuurwedstrijd in Barneveld om het Gouden Ei was Annelivia Kuipers succesvol met Goldwin’s Hoeve Cassandro in de klasse M1. Zondag pakte de combinatie een eerste en derde prijs en donderdag werd eveneens gewonnen.

Op de afsluitende feestavond met prijsuitreiking van de overall prijzen mocht zij het zilver in ontvangst nemen van de M1 t/m Z2 pony’s. Zaterdag werd de eerste selectiewedstrijd gereden voor de dressuur pony’s. In de B dressuur categorie ABC ging het goud en het zilver naar Nunspeet. Amy Vos liet voor haar winnende proef met Macchiato 220 punten noteren. Seviève Uittenbogert scoorde 215 punten met Kristallijne en werd tweede. Alisa van Bommel eindigde in de klasse L1 categorie DE met Toto als eerste. In deze rubriek reed Abby Versteeg een keurige proef met Hailey en dat was goed voor brons.

Ook in de klasse L1 cat ABC was KMD goed vertegenwoordigd met in de eerste proef winst voor Sanna Vos en Silverstar. De tweede prijs was voor Naomi van den Hoorn met Rambo KF. In de tweede proef wist Tessa Koetsier beslag te leggen op de eerste prijs met Elsje. Elize Begeman kwam met Silverstar van de Hazelhof aan start in de L2 cat ABC en won.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie