Hulshorst verstevigde de koppositie door te winnen in Arnhem.
Hulshorst verstevigde de koppositie door te winnen in Arnhem. Willemien van Duinen

Zilveren Schoenen: Timothy de Haan van vv Hulshorst scoort drie keer

26 februari 2024 om 14:25 Voetbal

WHC heeft zowel Aanvallend als Verdedigend de leiding genomen in de strijd om de Zilveren Schoenen. Er gloren mooie tijden voor de Wezepers die inmiddels aan de divisie kunnen ruiken. Bij de Topscorers had Ronald Winter heel lang geen enkele concurrentie. Hij is nu samen met Noord Veluwe Boys in een vormcrisis beland en daardoor heeft Patrick Visser van DSV’61 kansen om hem van de troon te stoten. Maar ook de Doornspijkers kregen afgelopen weekend een zeperd te verwerken en dat geeft spelers als Cornell Balk, Timothy de Haan en Steven Marsman de gelegenheid om een forse kloof alsnog te overbruggen. 

Dick van der Veen

Het was me wel het weekend van de uitersten met als uitsmijter de afstraffing die VSCO’61 in ’t Harde onderging. In vrijwel alle competities is de spanning om te snijden. Van week tot week is het stuivertje wisselen. WHC en Hulshorst zijn onze voornaamste kandidaten om het seizoen feestelijk af te sluiten. Wegblijven bij de onderste vijf is de opdracht van een aantal teams en anderen mogen nog enige hoop koesteren op de nacompetitie waarin de kansen om hogerop te komen niet groot zijn.

Komend weekend moet OWIOS tegen Oene de drie punten pakken om kandidaat te blijven in de titelrace. Voor DSV’61 geldt hetzelfde in de uitwedstrijd tegen Wilsum. Hulshorst kan een belangrijke stap zetten als het thuis Ede Victoria eronder houdt. WHC kan weer een stapje dichter bij de titel komen door Sparta Enschede in Twente te verslaan. VSCO’61 moet bij Dieze West de rug rechten om uitzicht op ontsnapping te houden.

AANVALLEND:

1.WHC 37 doelpunten, 2.Hulshorst 36, 3. Noord Veluwe Boys 34, 4. ’t Harde en DSV61 33, 6.OWIOS 30, 7.Nunspeet 29, 8.ESC 25, 9.VSCO61 22, 10.Elspeet 10.

VERDEDIGEND:

1.WHC 7 tegentreffers, 2.Hulshorst 8, 3.OWIOS 21, 4.,DSV61 22, 5.Nunspeet 23, 6.ESC , ’t Harde  en Noord Veluwe Boys 25, 9.VSCO61 32, 10.Elspeet 33

TOPSCORERS:

1.Ronald Winter (Noord Veluwe Boys) 16 goals, 2.Patrick Visser (DSV61 15, 4.Cornell Balk (OWIOS) 11, 4.Stefan Marsman (’t Harde) en Timothy de Haan (Hulshorst) 10, 5.6.Brandon Akolade (Hulshorst) 9, 7.Max Lamberink (ESC) 8.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie