Emiel Goud 100 wedstrijden voor vv Nunspeet.
Emiel Goud 100 wedstrijden voor vv Nunspeet. Erik de Weerd

Nunspeet verslaat op eigen veld Epe met 4-0

24 maart 2024 om 14:29 Voetbal

Tweedeklasser Nunspeet heeft zaterdag op eigen veld gewonnen van Epe. Na negentig minuten stond er 4-0 op het scorebord.

Het eerste half uur hielden de gasten, mede door de goed georganiseerde verdediging, stand. Uit een strafschop werd het echter 1-0 door Asse Visscher. Dezelfde speler was voor rust nog een keer succesvol. In de tweede helft gingen de gasten op zoek naar de aansluitingstreffer, maar die viel niet. Aan de andere kant van het veld scoorden andermaal Asse Visscher en Marnix Tissingh, zodat de punten in Nunspeet bleven.

Zaterdag 6 april speelt het team de belangrijke uitwedstrijd tegen het Apeldoornse AGOVV.

Lees dinsdag meer over Nunspeet tegen Epe in de papieren versie van Huis aan Huis.