Afbeelding

Toneelgroep weer actief op de planken

12 april 2024 om 13:28 Maatschappelijk

De toneelgroep zonder naam (TZN), onderdeel van stichting Welzijn Nunspeet, voerde donderdag 11 april een voorstelling op. ‘De erfenis van tante Sofie’ ging over hoe de verwachtingen van enkele erfgenamen tot complicaties in de onderlinge relaties leidde. 

Het toneelstuk werd met humor en passie gebracht door de dames en heer van de TZN. Het werd geschreven door Harry Bekkering, die zelf ook meespeelde en de groep werd ondersteund door Marije de Haan, theaterdocent verbonden aan Cultuurkust. Na jaren van tegenslag door corona, een overlijden van één van de deelnemers, ziekte in de nabije omgeving én onderbezetting, was het voor de groep bijzonder om nu toch voor 150 toeschouwers succesvol een opvoering tot stand te brengen. Met doorzettingsvermogen, passie en ondersteuning vanuit stichting Welzijn Nunspeet is het toch gelukt om er bovenop te komen. 

Dank gaat uit naar het ‘Lang leve de Kunst fonds’ van fonds Sluyterman van Loo en het Van den Broek Lohmanfonds voor hun financiële bijdragen die de voorstelling en de betrokkenheid van een theaterdocent mogelijk maakten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie