De waardebon is bijvoorbeeld te gebruiken voor de huur van een springkussen. Foto: Wijnand Kooijmans
De waardebon is bijvoorbeeld te gebruiken voor de huur van een springkussen. Foto: Wijnand Kooijmans Wijnand Kooijmans

Waardebonnen voor buurtfeesten beschikbaar

2 april 2024 om 12:01 Achtergrond

Om ontmoeting tussen buurtbewoners te stimuleren, stelt Burgerfonds ‘Vitale Kernen’ net als andere jaren weer waardebonnen beschikbaar voor buurtfeesten. 

Inwoners die een buurtbarbecue of -feest willen organiseren, kunnen een waardebon aanvragen. Deze is in te zetten voor het huren van bijvoorbeeld een partytent, springkussen en statafels.

Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst en Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten de waardebonnen ter beschikking. Zij willen stimuleren dat álle buurtbewoners aan een buurtfeest in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten kunnen meedoen en elkaar kunnen ontmoeten in de straat, wijk of buurt. De waardebonnen dragen daarmee bij aan de leefbaarheid en sociale samenhang van de Nunspeetse samenleving.

Aanvragen waardebon


Inwoners uit de gemeente Nunspeet kunnen een waardebon aanvragen tot en met 28 april 2024. De bon heeft een waarde van 150 euro en is in te wisselen bij drie verhuurders voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens en statafels (exclusief eten en drinken). Alleen particulieren kunnen een waardebon aanvragen. De waardebon is aan te vragen via www.nunspeet.nl/buurtfeest.

Loting 


Mochten er meer aanvragen binnenkomen dan het aantal beschikbare waardebonnen, dan worden de bonnen verloot. Aanvragers worden hierover na 28 april geïnformeerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie