v.l.n.r. Ilona Klapper-Siebelt, Nathan Kalle en Erik Hoogenraad
v.l.n.r. Ilona Klapper-Siebelt, Nathan Kalle en Erik Hoogenraad intern

Mixed Hockeyclub Nunspeet en Running Movements slaan de handen ineen

23 april 2024 om 16:00 Achtergrond Ingezonden

Running Movements Nunspeet coach Nathan Kalle prijst zich in veel opzichten gelukkig met deze samenwerking. In de proefweken voelden de atleten en de coaches zich meteen welkom dankzij de open en constructieve houding van de hockeyvereniging. Volgens Kalle biedt deze samenwerking tal van mogelijkheden om elkaar in de nabije toekomst te versterken. 

De eerste gezamenlijke avond in de vorm van een AED/Reanimatie cursus heeft al plaatsgevonden. Daarnaast worden er plannen voor o.a. loopclinics en informatieavonden voor de hockeyteams gesmeed. 

Vanuit praktisch oogpunt biedt deze locatie de ruim honderd atleten van RMN ook een heel aantal verrijkingen voor hun hardlooptrainingen. Een sportkantine met kleedkamers als uitvalsbasis, het kunstgras wat als atletiekbaan wordt benut en de verlichting in de donkere maanden van het jaar. Als coach heeft Kalle de ruimte om de loopscholingen zo optimaal mogelijk uit te laten voeren. Tijdens het kerngedeelte van de trainingen heeft hij de gehele tijd zicht op zijn atleten en de mogelijkheid om hen te coachen. 

Bovenal wenst Kalle dat het gezellige fanatisme met oog voor kwaliteit en ontwikkeling - wat beide partijen beogen -  de rode draad zal vormen voor deze vruchtbare samenwerking!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie