Bewoners konden kickboksen.
Bewoners konden kickboksen. Dianta Lokhorst

Sportdag voor Philadelphia Nunspeet

15 april 2024 om 19:35 Maatschappelijk

Nunspeet Beweegt en Philadelphia Nunspeet hielden afgelopen zaterdag 13 april een sportdag voor bewoners van verschillende zorglocaties van Philadelphia uit de regio Nunspeet. De sportdag vond plaats in sporthal de Wiltsangh in Nunspeet. 

Vanaf 10.30 uur verzamelden bewoners in het Sportcafé. Na een korte opening verplaatste iedereen zich richting de sporthallen. De bewoners konden kiezen uit verschillende workshops. Zo was er in één zaal turnen en dansen en in de andere zalen konden de bewoners lasergamen onder leiding van Stichting Welzijn Nunspeet, kickboksen onder leiding van Straathoekwerk en was er sport en spel onder leiding van Better2Gether Nunspeet. Na de sportdag konden de bewoners nog genieten van een welverdiend ijsje van Het IJscafé uit Nunspeet.

Nunspeet Beweegt zet zich in om iedere inwoner in de gemeente Nunspeet aan het bewegen te krijgen. Wie op zoek is naar een sport, maar geen aansluiting vindt bij reguliere sportverenigingen of wie als vereniging sportaanbod op wil zitten voor mensen met een beperking, kan contact opnemen met Nunspeet Beweegt via www.nunspeetbeweegt.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie