Afbeelding

PLUS Van Elswijk in Nunspeet ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

19 april 2024 om 15:49 Zakelijk

PLUS Van Elswijk in Nunspeet is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Gabri en Marja van Elswijk ontvingen het keurmerk in aanwezigheid van Jennifer Elskamp, wethouder gemeente Nunspeet. 

Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt. Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben Gabri en Marja van Elswijk en hun medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. Deze enthousiaste ondernemers zijn o.a. gecertificeerd door hun grote inzet op het thema lokale betrokkenheid en doet veel in het kader van gezondheid, door o.a. de samenwerking met JOGG. Daarnaast vindt met regelmaat een veiligheidsoverleg met buurtbewoners, gemeente en collega-ondernemers plaats en is er aandacht voor verborgen armoede, voedselhulp en problematiek op de arbeidsmarkt. Dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.
PLUS Van Elswijk is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzame energie, veilige omgeving, bewuste afvalreductie, en slimme logistiek. Bram de Jong, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. Hij benadrukte dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Van Elswijk zijn dan ook supertrots op het behaalde resultaat. “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.” PLUS Van Elswijk laat haar klanten graag profiteren van het behaalde keurmerk.

Met PLUS Van Elswijk in Nunspeet hebben ruim 280 supermarkten in Nederland het Super Supermarkt Keurmerk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie