Het team van Anytime Fitness Nunspeet.
Het team van Anytime Fitness Nunspeet.

Anytime Fitness Nunspeet: de fitnessclub waar leden en trainers elkaar kennen

14 mei 2024 om 06:00 Zakelijk

Genieten van de mogelijkheid om op ieder moment van de dag te kunnen sporten, dat kan bij Anytime Fitness Nunspeet. De sportschool is namelijk 24 uur per dag geopend. 

Anytime Fitness Nunspeet aan de Elburgerweg 29 is een jaar open en dat wordt gevierd. Lid worden in mei of juni betekent een maand gratis sporten. Verder wordt het jubileum gevierd op 25 mei met een hapje en drankje. Op deze open dag kan iedereen gratis sporten en meedoen met Circuit Training om 10.00 uur en bokszaktraining om 11.00 uur. “We merken dat leden graag bij ons komen sporten, omdat het een kleinschalige club is waarbij leden en trainers elkaar kennen. Iedereen kan doen waar hij of zij zich prettig bij voelt”, vertelt clubmanager Pascal ten Bras. “Het is voor veel leden fijn dat ze 365 dagen en 24 uur per dag kunnen sporten. Het team bij Anytime Nunspeet bestaat uit vijf trainers. Zij staan van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur, en op iedere doordeweekse avond van 18.00 tot 21.30 uur, klaar voor de leden.Zij bieden nieuwe leden een intake aan waarbij wordt ingegaan op persoonlijke wensen en doelen. Er wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld en die kan het lid dan volgen via de Anytime Fitness App op de smartphone.”

Een hoogwaardige sportieve ervaring staat centraal, waarbij het bezoek vooral leuk moet zijn. Daartoe organiseert Anytime Fitness dagelijks groepslessen waaronder pilates, dansen,circuittraining, pump- en bokszaktraining. De fitnessruimte is opgedeeld in verschillende zones. Denk aan een zone met cardio-apparatuur voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Maar ook zones met krachttoestellen en groepslessen. Daarbij zijn er faciliteiten als een gratis koffiebar, privé sanitair en lockers. Maak gebruik van de gratis 7-dagen pas. Aan te vragen via anytimefitness.nl of door een bezoekje aan de sportschool op de bemande uren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie