Afbeelding
foto: Nicole Bruitzman

Nieuwe voorzitter voor Mixed Hockeyclub Nunspeet

8 april 2024 om 10:08 Overig Ingezonden

Mark Bonenkamp heeft de voorzittershamer doorgegeven aan Ilona Klapper-Siebelt!

Het besluit van Mark om zijn functie als voorzitter neer te leggen roept een mix van emoties bij hem op. Ruim 40 jaar is hij betrokken geweest bij de club, maar nu zowel zijn kinderen als hij zelf niet meer spelen, vindt hij dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk voor zowel hem privé als voor de club.  

Want Mark gelooft sterk in de kracht van vernieuwing en verjonging en is ervan overtuigd dat de club sterker zal worden met de nieuwe voorzitter aan het roer.

En degene die voor deze vernieuwing gaat zorgen is Ilona Klapper. Hockey speelt al jaren een rol in het leven van Ilona, haar dochters Elin (12 jaar) en Fenne (10 jaar) spelen al sinds F-jes bij de club. Ook haar man Peter is actief bij de club, als keeper bij de veteranen, coach van de MO14 mix en als wedstrijdsecretaris.    

De koers die Ilona voor ogen heeft is vooral het clubgevoel centraal stellen. De hockey is in tegenstelling tot bijvoorbeeld voetbal in Nunspeet maar een hele kleine club en dat zorgt ervoor dat de leden meer op elkaar zijn aangewezen. Je moet het dus met elkaar doen en dan kun je het ook maar beter gezellig hebben. En gezellig is het!

Met de evenementencommissie zorgt Ilona op die manier ook al voor de nodige leuke momenten en activiteiten voor zowel de jeugd als de ouders en de volwassen leden. Dat zal ze ook in de toekomst blijven doen, want er staat alweer veel leuke dingen op de planning.

En dat organiseren ligt Ilona heel goed, want zij is samen met Wendy den Boon de initiatiefnemer van de Jeugdkeiler, die dit jaar alweer een 2de editie zal krijgen.

Aan het begin van dit seizoen is het bestuur al uitgebreid en met deze proactieve groep heeft Ilona er alle vertrouwen in dat Mixed Hockey Club Nunspeet een mooie toekomst tegemoet gaat.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over hockey, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie