Sanna Vos op Silverstar
Sanna Vos op Silverstar Ponyclub Klein Maar Dapper

Ponyclub Klein Maar Dapper haalt resultaten bij springselectiewedstrijd

6 mei 2024 om 12:27 Overig

Leden van Ponyclub Klein Maar Dapper hebben zaterdag 4 mei in Wezep tijdens de eerste springselectiewedstrijd voor pony’s mooie resultaten geboekt. Samen met de resultaten van nog twee selectiewedstrijden zal de balans worden opgemaakt wie er een startbewijs krijgt voor de Regiokampioenschappen Gelderland.

In de 50 cm cat AB was met ruime voorsprong de winst voor Sanna Vos, met Silverstar scoorde zij 90 stijlpunten. In het tweede parcours in deze klasse was de winst ook voor Nunspeet, voor Elize Begeman en haar Silverstar van de Hazelhof met 88 stijlpunten. Tessa Koetsier sprong met Elsje naar de eerste prijs in de 60 cm cat AB met 78 stijlpunten. Alisa van Bommel pakte met Toto de tweede prijs in de 60 cm cat D.
In beide parcoursen 70 cm cat C waren Elize Begeman en Dimmans Electron de sterksten. Zij wonnen met 82 en 85 stijlpunten. Ella de Koning reed Majestic Mattie TC in deze rubriek naar de derde prijs.
Lieke ten Cate reed met Ferdi in de 80cm in het eerste parcours naar de vierde prijs met 76 stijlpunten en in het tweede parcours deden zij er een schepje bovenop, met 78 stijlpunten pakten zij de tweede prijs. Zoë Boeve mocht met Klinkenberg’s Nikita de zevende prijs in deze rubriek in ontvangst nemen.
In de 90cm cat DE was de overwinning voor Lynn van de Brink met Small Brooks Unknown Legend.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie