Opnieuw winst voor Hulshorst.
Opnieuw winst voor Hulshorst. Willemien van Duinen

Zilveren Schoenen: Timothy de Haan ook kanshebber in categorie Topscorers

11 maart 2024 om 14:45 Voetbal

De spanning giert door de keel bij de topscorers. Naast Ronald Winter, die al een tijdje droog staat, en Patrick Visser, die eerder aansluiting kreeg, is nu ook Timothy de Haan van Hulshorst kanshebber voor de Zilveren Schoen van Juwelier Miekes Sieraderie. Er staat geen maat op de schotvaardigheid van de Hulshorsters die de titelkansen flink opschroeven. Na de onfortuinlijke degradatie vorig seizoen is het niemand die het de club misgunt.

Dick van der Veen

Maar met alle waardering daarvoor: de pluim van de week is voor ’t Harde dat nu ook het hooggeplaatst ZAC in de slotfase beentje lichtte. De Hardenezen staan zelfs bovenaan kin de strijd om de tweede periode met…….OWIOS als grootste concurrent. De Oldebroekers hebben nog een wedstrijd tegoed. Die zijn overigens zeer gebaat bij het stuntwerk van de buurman. OWIOS moet het zaterdag thuis tegen Hattem waar maken met de titelaspiraties.

Aanvallend lijkt Hulshorst niet meer te achterhalen; verdedigend vecht Hulshorst het met WHC uit. Dat had grote moeite met laagvlieger RKZVC, maar doordat DZC punten morste is de voorsprong nu vergroot tot 10 punten. Nog acht wedstrijden te gaan! Nunspeet draait wisselvallig. DSV’61 behoort na de ruime zege op Elspeet tot de kanshebbers in een afdeling waar iedere week onverwachte uitslagen opdoemen. ESC moet na de thuisnederlaag tegen BAS bij de les blijven, want de situatie op de ranglijst is nog allerminst rustgevend. Noord Veluwe Boys heeft grote personele problemen in de kelderdivisie, maar werkt daar hard aan voor het nieuwe seizoen.


AANVALLEND:

1.Hulshorst 55 goals, 2.DSV61 m41, 3.WHC en ’t Harde 39, 5.Noord Ve3luwe Boys 35, 6.Nunspeet 33, 7.OWIOS 32, 8.ESC 26, 9.VSCO61 25, 10.Elspeet 12


VERDEDIGEND:

1.WHC 7 tegentreffers, 2.Hulshorst 9, 3.OWIOS 21, 4,DSV61 23, 5.Nunspeet 25, 6.ESC en Noord Veluwe Boys 27, 8, t Harde 28, 9.VSCO61 35, 10.Elspeet 39


TOPSCORERS:

1.Patrick Visser (DSV61) 17 doelpunten, 2. Ronald Winter (Noord Veluwe Boys) en Timothy de Haan (Hulshorst) 16, 4.Cornell Balk (OWIOS) en Stefan Marsman (’t Harde) 12, 6.Jasper den Herder (HULSHORST) en Brandon Akolade (Hulshorst) 9.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie