Lekker samen ballen met collega's of vrienden
Lekker samen ballen met collega's of vrienden eigen foto

Samen volleyballen tijdens het VV Hellas vrienden & bedrijven toernooi.Volleybalvereniging Hellas organiseert weer in juni een..

11 april 2024 om 08:39 Volleybal Ingezonden

Volleybalvereniging Hellas organiseert weer in juni een volleybaltoernooi met name voor bedrijven en (maatschappelijke) organisaties in de gemeente Nunspeet. Het ‘VV Hellas vrienden & bedrijven toernooi.’ is bij uitstek een evenement om samen met collega’s, als vriendengroep een dynamische én sportieve avond te hebben. Samen gezellig een balletje slaan in de sporthal en naderhand een drankje doen in de foyer. 

Jan Hofman organiseert het toernooi al enkele jaren: “Het mooie is dat je ziet dat sport verbroederd. Er wordt veel gelachen en er zijn mooie acties. Deelnemers waarderen elkaars sportiviteit en leren elkaar ook beter kennen. Dat zie je tijdens de avonden gebeuren. Vorig jaar waren er twee teams van twee basisscholen en een kerk die sportief tegen én met elkaar speelden. De winnaar in 2023 was Vis Interieur & Stijl die er met de wisselbokaal vandoor ging.”

Er is ruimte voor 20 teams. Om de sportiviteit te waarborgen moet er 1 dame spelen en mogen er maximaal 2 competitie-spelers per team meedoen. De eerste rondes vinden op maandagavond 3 en donderdagavond 6 juni plaats. Na de eerste speelavond wordt er een schifting gemaakt in een verliezers- (10 juni) en winnaarspoule (13 juni) voor de tweede speelavond in sporthal De Feithenhof. Teams betalen 75 euro voor deelname, waarbij ze twee avonden spelen. Inschrijven kan je doen vóór 18 mei via de website vvhellas.nl of bedrijventoernooiatvvhellas.nl. Daar is ook meer specifieke informatie te vinden over het volleybaltoernooi. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie