Het evenement vindt plaats in de Zonnehal.
Het evenement vindt plaats in de Zonnehal. Adrie van Zalk

Zonnefestival in Vierhouten

24 april 2024 om 15:40 Activiteiten

Vierhouten staat op 8 juni in het teken van het Zonnefestival, een dag vol muzikale koorverrassingen, lekkernijen en regionale producten. 

Negen koren zullen elk tweemaal het podium betreden. “Om 10.00 uur opent wethouder Mark van de Bunte de dag feestelijk, daarna barst het muzikale spektakel los”, aldus de organisatoren. Buiten staat een foodtruck waar onder andere broodjes hamburger, saté en worsten te koop zijn en er staat een speciale kraam met brownies en koffie en thee. Plaatselijke ijssalon De Bank is ook aanwezig. Binnen is de mogelijkheid een drankje te kopen.

Tijdens het festival kan niet overal gepind worden, daarom wordt geadviseerd contant geld mee te nemen om van alle lekkernijen te kunnen genieten.

De organisatie van dit evenement ligt in handen van leden van het Vierhouter koor. “Het Zonnefestival belooft een fantastische dag te worden waar koormuziek, kunst en lekkernijen samenkomen op een bijzondere locatie.” Het festival vindt plaats in de Zonnehal op het terrein van de Paasheuvel in Vierhouten. Toegang is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie