V.l.n.r.: Wendy de Haan, Eric Marchand, Edith Stegeman en Mark van de Bunte. Foto: Starterscollectief Veluwe
V.l.n.r.: Wendy de Haan, Eric Marchand, Edith Stegeman en Mark van de Bunte. Foto: Starterscollectief Veluwe

Gemeente Nunspeet ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe

26 augustus 2023 om 15:12 Algemeen

Gemeente Nunspeet is voor de komende drie jaar ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe. Onlangs bekrachtigde wethouder Mark van de Bunte deze samenwerking met voorzitter Edith Stegeman en vicevoorzitter Wendy de Haan van Starterscollectief Veluwe, door een handtekening te zetten bij de startershub van Eric Marchant aan het Kerkpad 2 in Nunspeet.

Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert ze in de mogelijkheid samen te netwerken. Door financiële steun van partners, vrienden van de stichting en ambassadeurs, zoals de gemeente Nunspeet, kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Het Starterscollectief Veluwe is voor en door ondernemers.

Het contract werd ondertekend bij de startershub van Eric Marchant van The Code Crowd. Een locatie waar zzp’ers een vaste of tijdelijke werkplek kunnen huren.

Starterscollectief Veluwe organiseert zo’n acht netwerkavonden per jaar met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden afwisselend georganiseerd in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn.

Een startende ondernemer die op de Noord-Veluwe gevestigd is en nog niet langer dan 5 jaar actief is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van dit collectief. Automatisch volgen dan uitnodigingen voor de netwerkavonden en ander nieuws voor starters. Op dinsdag 19 september gaat het nieuwe netwerkseizoen weer van start.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie