Afbeelding

Egbert Ribberink vertrekt als directeur bij stichting Welzijn Nunspeet

14 mei 2024 om 15:26 Maatschappelijk

De directeur van Welzijn Nunspeet, Egbert Ribberink, vertrekt na een periode van drie jaar per 1 september. Hij kiest er voor om fulltime ruimte te maken voor zijn eigen onderneming, waar hij al één dag per week voor werkte. De functie van directeur bij SWN is 4 dagen per week. 

“Ik heb een hele mooie tijd bij de SWN gehad en nog steeds. We hebben een sterk team, met veel energie en professionaliteit. Een jong team ook met zes stagiairs en natuurlijk de vele bevlogen vrijwilligers. Er is veel dynamiek en het werk zelf is gewoon ontzettend belangrijk. Er wordt steeds meer van de samenleving gevraagd als gevolg van personeelstekorten en bezuinigingen met name in de zorg. Welzijn speelt een grote rol in de ondersteuning van de samenleving in het zelf- en samenredzaam zijn en in het verbinden van mensen, zodat ze voor elkaar van betekenis kunnen zijn. Ik heb mij hier met plezier voor ingezet. Ik kijk ook terug op een bijzonder succesvolle wervingscampagne voor de nieuwe elektrische AMVO-bussen, waar in de kracht van vrijwilligers en de betrokkenheid van de samenleving opnieuw bleek.”

En verder: “Er zijn vele hoogtepunten. Maar, omdat SWN zich heel mooi ontwikkeld heeft, is de uitdaging om dit intern te structureren en naar buiten toe te profileren nu minder geworden. Voor mij voelt het als een goed moment om me te richten op dat andere wat ik ook erg mooi vind om te doen, namelijk fondsen werven en goede doelen hierin ondersteunen met advies. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn opvolger of opvolgster voort kan bouwen op wat er nu staat.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie