De heropening is een feestelijk moment. Foto: Monique Branse
De heropening is een feestelijk moment. Foto: Monique Branse Monique Branse

‘We gaan niet voor oké, we gaan voor perfect’

6 februari 2024 om 06:00 Zakelijk

Monique Branse

De juiste (luxe) lingerie vinden die bij je past, kan een hele zoektocht zijn. Ieder merk en elke maat heeft een eigen vorm. En wat is comfortabel voor jou? Izette van Izette Lingerie wil niet dat vrouwen stoppen met zoeken als lingerie ‘oké’ zit. Lingerie moet volgens Izette perfect aanvoelen, want je draagt het de hele dag. 

Izette vertelt: “Volgende week is het zover. De heropening van onze winkel. Er is hard gewerkt de afgelopen tijd. We hebben er een extra stuk vloeroppervlak bij, waardoor er meer ruimte is om alles te presenteren. Ook hebben klanten nu meer ruimte in de winkel. Nadat we achttien jaar geleden van de Brinkersweg naar de Stationslaan verhuisd zijn, was het nu tijd voor herinrichting. Een flinke klus, maar het eindresultaat mag er zijn.

Mijn drie collega’s en ik nemen de tijd voor onze klanten. Tegenwoordig moet alles ‘snel, snel’, maar bij ons is dat anders. Door echt te luisteren naar de wensen van de vrouwen, komen we er samen achter wat het beste bij hen past. Door ons uitgebreide assortiment hebben we lingerie en nachtmode voor ieder type mens. We gaan niet voor ‘óké’, we gaan voor perfect, met eerlijk en goed advies. We geven net dat stukje extra. Lingerie is veel meer dan een lapje stof. Bij ons stapt de klant naar buiten met nacht- of badmode of lingerie die haar goed staat en waarin ze zich goed voelt.”

Nieuw: Marc & André badmode

Nieuw in het assortiment is de badmodelijn van Marc & André Paris. Een kwalitatieve, stijlvolle en comfortabele badmodelijn.

Maar ook voor andere artikelen in de hoge kwaliteit die klanten van Izette Lingerie gewend zijn, kan iedereen vanaf 7 februari langskomen. “De heropening is een feestelijk moment. Ik heb al bijna 35 jaar mijn eigen lingeriewinkel en heb nog genoeg plannen en ideeën. Ik kijk ernaar uit om onze vaste klanten in de vernieuwde winkel te ontmoeten. Wie nieuwsgierig is, mag langskomen. Wij hebben leuke actiedagen gepland, te zien in de advertentie elders in deze krant.”

Loop voor meer informatie vanaf woensdag 7 februari binnen bij Izette Lingerie op Stationslaan 10H of neem een kijkje op www.izettelingerie.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie